DJ Louise


Sjuk så sjuk


Grekland senast


Sjuk är jag och det enda bra med det är att jag slipper jobba. Får ju dock inte lika mycket pengar menmenmen. En ny lista har jag gjort när det ändå inte är soligt ute och när jag ändå är sjuk. Glass har jag ätit och glass ska jag äta lite till. Ska bränna en massa skivor till semestern nu för på fredag natt bär det av till Ystad. Hänger där hela dagen för det ska bli årets typ varmaste dag. Lördag kväll går första färjan till Polen. Sen åka åka åka ner till Venedig. 9 juli går nästa färja till Grekland. Hittar jag trådlöst lovar jag att höra av mig här, kanske gör det ändå.

12- Sommarn

internationella världsorganisationen








why don't you love me


you think you're cooler than me

Som ni har längtat efter lista nummer 11! Den kommer nu och den kommer här.

Om ett tag kommer Lisa och Matilda hit och grillar. Det är så man ska göra på somrarna, grilla och vara ute så ofta man kan. Blir väl trött som vanligt på jobbet imorgon men det är ju ledigt på fredag och solen ska ju tydligen skina så jag får sova på västkusten. Yes, kungshamn blir det. Kanske ända från torsdag till söndag.


hur kan allting vara mitt fel älskling, ta din tid baby, sitt ner, tänk till


När jag tänker tillbaka har jag haft en gulddag! Började på stan med McFlurry för BARA 10 KR!!! och fortsatte till en fotbollsmatch. Sedan hem och göra fint i mitt hus och vid 8 kom Linn, Elin, Ida, Amanda och Lisa och vi satt utanför huset på filtar och grillade. Precis sådär som man pratat om hela kalla vintern om att göra, sa vi, och sedan satt vi ändå där och klagade på all mygg. Jag tyckte det var riktigt mysigt ändå.

Igår var det också mysigt när jag åkte till Linn i Hjo direkt efter jobbet. Gud vad mysigt allt är! Och vilken mysig helg även om jag jobbat inomhus hela veckan och inte fått gå ut och sedan blir det helg och vädret är skit. Det gjorde inget denhär helgen, inget alls. Livet är guld nu. Guld! Och mysigt...

årets första dopp

Ikväll har jag ingen lust att gå och lägga mig. Jag kan väl klara en jobbig dag på jobbet utan att ha sovit så mycket? Det är ju ändå helg sen och då får jag sova. Jag ska nog se en film, har 2 stycken att välja på. Mer har jag inte i mitt hus. What happens in Vegas får det bli.

Ikväll har jag vart på andra sidan Skövde och spelat lite beachvolley och sedan tagit årets första dopp. Inte alls kallt i den sk liksjön. Det var nästan varmt i vattnet och jag är inte den som gillar att bada. Dethär är det bästa med sommaren, man kan bara gå ut och träffa massa folk på någonstans och hitta på något. Helt spontant. I tisdags blev det misslyckad grillkväll med Linn, Frasse och Doris till exempel. Doris var inte alls god så vi slängde henne. annars är Eldorados Frasse är guld. Vi började i alla fall med kalla korvar och frysta bröd men sen efter lite tändvätska och tappande av grillen i marken så kunde vi börja grilla. Det enda negativa är alla jobbiga mygg!


Nej nu blir det film! Natt


kærligheden kalder nu i nat, kalder du

Dagen började klockan 6 av att någon knackade på dörren. Men när jag hörde det trodde jag att jag inbillade mig så jag struntade i det. Det knackade några gånger till innan jag fattade att det var på riktigt och att jag hade glömt att ställa klockan. Jobb 7 till 4. Hem. Gamla desperate housewives-avsnitt. Träning. Fotboll Italien - Paraguay just nu 1-1. Italien är mina favoriter sen jag, inte inne men utanför, finalen i Berlin 06. Zidane rött kort. Italien vinst på straffar. Guld!

Jag räknar ner dagarna nu. 18 dagar varav 13 dagar arbete kvar innan det bär av mot grekerna. Guld!

AOUCH


everything that shine ain't always gonna be gold


Kid Cudi - Pursuit of happiness

if you fall hard, i fall harder


Nytt i garderoben. Stickat och gosigt som ett lamm!

Film igårkväll som hette Uninvited, en skräck som var ganska bra ändå men jag vet inte riktigt om jag hängde med på slutet. Idag... ja, vad fan händer idag? Ska nog äta en hel del bullar, hoppas på att vädret blir bättre och sen får vi se. Jag ska se om jag får med mig mamma till gymmet. Inga måsten på söndagar, inte heller på sommarloven! Puss

vem fan är oskar linnros?!




Sofie, Malin, Frida & deras lillebror Oskar

Och vem är det här? Jag vet inte, men känd är han tydligen...


what's the point of doing anything if you never notice

Känns lite som sommarlov nu. Fast ändå inte. Men jag var på min förra skolas avslutning tidigare och där är det ändå på riktigt. En riktig avslutning med folk som sjunger och uppträder och allt sånt. Imorgon ska vi ses i klassrummet en timma och sen är det väl slut. Lov i 10 veckor va? Efter den timman åker jag till sthlm och sen till norrtälje. Malin ska firas!


freeze


Jag hatar att tiden går så fort på kvällarna. Egentligen behöver jag gå och lägga mig nu men JAG VILL INTE! Jag hinner ingenting...

Hur var vädret idag ni som såg himlen? Buhuhuhuu


Jag längtar så oerhört till på fredag. Jag ska få träffa alla mina systrar samtidigt och fira Malin som snart är snut!

 


studentbal

Njöt av solen en stund med Lisa innan vi åkte till Linn där det fotograferades som fan. Hennes bror skulle ju på bal ikväll. Sedan åkte vi upp på berget och träffade Ida, Frida och Elin. Väntade ett bra tag på de där 3orna men det kanske det var värt. Bara 2 år kvar, bara 2 år.....




Sedan somnade vi på en filt i gräset


Hejhejhallå

Igår blev det göteborg och sedan lite party på taket. Idag blir det Lisa och studentbal. Vi hörs nog ikväll!


Det gillar vi va?

stekt

Bloggen har inte lockat på några dagar. Jag har haft annat att tänka på. Vädret kan jag också skylla på.

Stek i solen idag och nu är jag riktigt stekt, lite för stekt. Lite röd. Lite ont. Men det är ju skönt nu, det är ju sommar på riktigt. Jag har också hunnit med en pyttesväng på stan, bytte till mig en annan svart långklänning och köpte en mysig grå t-shirt.

Senaste dagarna har varit guld. Först korta skoldagar med onödiga lektioner och sedan flera timmar på stan. Igår blev det väl 5 timmar tillslut tror jag?


RSS 2.0