tacobuffé

nyss hemma från en härlig kväll på helensgården där laget till usm käkade ikväll. imorgon vid 6 går bussen till sthlm där vi ska spela oss vidare till finalsteget 5 i sm. det är alltså dags för steg 4 (för de som inte kunde räkna ut det). imorgon kväll kommer vi hänga på spaavldelningen på hotellet och jag känner på mig att det kommer bli en bra helg!
om ni vill veta vad jag ska ha med mig för frukost på bussen kan ni mejla mig på [email protected]. ha en härlig fredagkväll så får jag väl packa lite...





film

en alldeles för bra film nu på 6an, into the blue. å han är det ju inget fel på heller mmm!


google

googlade på underkylt regn och hittade på wikipedia:
Underkylt regn är regn som håller en temperatur under noll grader. När dropparna träffar marken eller andra föremål så fryser dropparna snabbt till så kallad glattis. Det ger mycket svår halka, även kallad blixthalka.

jag hade ju nästan rätt


inställt

det blev ingen match för det var risk för underkylt regn. aldrig hört det ordet förut. vadå underkylt? regn under 0 grader eller? isf borde det väl vara is? förklara för mig!
a-laget fick också ställa in sin match pga att bortalaget inte kunde ta sig hit från eslöv eller vad det var. jävla väder! när ska sol, värme och fågelkvitter komma? ska nog ta med mamma på en resa till värmen någongång mellan sport och påsk. jag bjuder på sällskapet och hon på resan, deal.

beställt


snöstorm

nu snöar det lika mycket ute som här på bloggen!
skolan till halv 2 idag var helt okej. vi har saml kvart över 4 för match borta i uddevalla mot höfers men det är inte 100 än pga snöstorm. men åker vi så vill jag i fall att tacka för mig här i livet, det har varit jättekul att lära känna er allihop! pusshej


snooze

nyss ute ur duschen efter träning och det känns skönt med en liten sovmorgon imorgon till halv 10. det behövs verkligen. varje morgon snoozar jag ca 6 gånger... läst någonstans att man blir tröttare av att snooza men att gå upp tidigt kan det ju inte vara många som gillar? ett tag provade jag att ställa väckarklockan/mobilen på andra sidan rummet så när den ringde på morgonen var jag tvungen att gå upp. sen tände jag alla lampor i rummet och satte på radion. inte ens det funkade, jag gick bara och lade mig igen och somnade om. en morgon gick larmet 2 gånger men inte ens det väckte mig. så morgonpigg är jag inte men försök slå mig i uppsittartävling om ni kan!

ska ladda inför kvällens ph nu och sedan somna på spikmattan! vi hörs


det sk paradiset

Måndag 2/2
22:00 Kristoffer och Erika åker på lyxig dejt och får i uppdrag att kidnappa ett annat par. De lägger ut villospår och vässar kniven inför det ultimata sveket. På rummet händer även något annat.

22:30 Kidnappningsdramats upplösning. Lyckas Kristoffer och Erika med sitt uppdrag eller genomskådas deras plan i förväg? Upplösningen bjuder på vrede då en finalplats står på spel.

Tisdag 3/2
22:00 Patrik visar sin omtalade sexställning "Klicket" för Jackie. Ännu en finalplats står på spel och det gäller att känna sin partner utan och innan, men Pontus vill inte gärna avslöja sitt efternamn för Franscesca. Gamla deltagare intar hotellet och det blir en enda gnabb-, kärleks- och hångelfest.

22:30 Alla deltagare får chansen att ställa finalparen mot väggen i en större frågestund. Dags för juryn att avkunna domen och pistoler plockas fram för en duell. En kvarts miljon kronor står på spel. Vem vinner Paradise Hotel?

Spännande nu...


jackie berättar

"Efter programmets slut. Så fick alla åka till ett lyx hotell och ha lite extra semester. En sisådär två tre dagar.PÅ Hotellet, vänder Pontus personlighet totalt. Han dricker sig stenpackad, flörtar och ger tjejerna skamliga och äckliga förslag.Han mordhotar dessutom flera stycken. Vissa av deltagarna blir rädda och gråter. Erika ligger med stefan i poolen, framför barn familjer mitt på dagen, en timme efter med Kristoffer. Samt trashar deltagarna sina hotellrum.Dem stänger baren och hotar med att slänga ut deltagarna.Alla bråkar samt lyckas ha det bra."

Jackie tar hem det, vad tror ni?


kvällsinfo

vad vore veckorna utan ett paradis att drömma sig bort till 2 timmar i veckan? ingenting! missade dock luktdelen och det kostade 10 spänn att se på internet nu och det har jag ju inte råd med.

Imorgon i ph 22:00
Det kommer ett brev till en av killarna. Han ska följa en stig och vid slutet av stigen väntar en överraskning. Vid kvällens Pandoras ask blir det helt oväntat en utröstning och deltagarna chockas. Jackie gör sig inte populär bland de andra deltagarna.

Imorgon i ph 22:30
Dags för sista parceremonin. De deltagare som är kvar känner sig segervissa och firar med en ordentlig fest som slutar med mass-hångel.

har ni provat spikmatta förresten? alla hade väl det redan innan sommaren men nu har jag provat den och jag har somnat på den och spikkudden 2 nätter, fast igår gick det inte. förstår inte hur man kan slappna av egentligen, eller varför man frivilligt lägger sig på något som gör ont? ska fundera lite till på det, godnatt sov gött!


heartbeats

jag gillar söndagar. man måste ingenting. man måste inte göra något alls. man måste inte städa, man måste inte... ah vafan man nu måste annars. så denna söndagen har jag tittat på handboll, 2 matcher. ifk är vidare till finalsteget 5 som är 12-13 mars och vart fan de än befinner sig i världen så kommer jag också vara där. trogen applåderare.

och just de.. FAN VAD JAG LÄNGTAR EFTER SOMMAREN!
för stunden får jag värma mig med stor kofta och halsduk och jose gonzales varma röst
 


luktar bullar

sitter hemma hos linn och det luktar bullar. linn sa nyss "åh det här är min lukt!" så jag trodde hon hade fisit igen men det var tydligen inte så denhär gången.
kvällen tar vi som den kommer. och imorgon måste vi upp tidigt för då spelar ifk mot hammarby halv 11!
but for now: i wanna give you a good song!


hassle

1. mina nya jeans passar inte till nånting.
2. erik hassles skiva "hassle" är ju hur bra som helst! har bara hört 3 låtar hittills men den är redan grym!
3. jag ska snart åka till idrottshallen och titta på handboll, det är junior sm och ifk spelar. sen är det också ifks a-lag i arenan senare som möter sävehof. finns ju ingen roligare sport att titta på! och att det är em nu gör inte saken sämre, fast sverige skötte sig inte så bra. okejdå tufft motstånd.. tänkte jag skulle bli som lukas karlsson, fast inte lika hjulbent.
4. ha en jävligt härlig lördag så hörs vi!
5. bjuder på en bild från framtiden

match

mitt liv är så busy så jag har inte haft tid till datorn. kollar min kalender och det är fullt överallt!
ska strax iväg och spela en till match mot min lillebror och hans lag. det blir säkert vinst igen! mindre kul att jag har såååå jäääävlaaa oooont i naaackeeen.. och så mår jag illa för jag åt för mycket choklad. men asså jag måste dra nu asså, hejs


skypa

sitter å skypar med linn. hon sjunger hey jude så jag fick stänga av ljudet.
ikväll är det match mot ulricehamn och det får vi väl se hur det går...
fö så är ja trött på falska människor, folk som sprider rykten och tror att man ska berätta så mycket skvaller som möjligt för att folk ska tycka om en. jag tror i alla fall inte att det funkar så..
men ha en bra kväll för fan så kanske jag kan berätta hur matchen gick sen!

rött

började med att behöva gå upp tidigt för samling kvart över 12 inför match borta mot baltichov. bilresa i cirkum 2 timmar för att sedan bara få spela cirkum 22 min för då får jag tydligen RÖTT KORT!? domarn tyckte jag drog henne i armen men det tycker inte jag, inte så mycket iaf. kankse såg värre ut än vad det var, och så skrek den där tjejen ett litet fjantigt tjejskrik också som domarn tydligen gick på. men nog om det...
...kan berätta att på tisdag ska mitt lag möta min lillebrors lag som är 96or allihopa. funderar på att vara skadad!


ska bara...


24

idag fyller mina favoritsystrar 24! synd bara att det är svårt att gratulera eftersom ingen finns i närheten. vet fan inte vart dom befinner sig ens men tror att en är i sthlm, en annan på nya zeeland och den tredje någonstans där borta också på andra sidan jordklotet.. fast det är ju skönt att slippa köpa presenter till allihop för det finns inget svårare!
det är match idag också, mot baltichov. bortamatch. jobbigt. långt att åka. eller ganska. och så måste vi åka bil!!! men jag tycker fan det är dags å vinna nu så vi säger så. vinst idag!
nu ska jag sova om jag inte hittar nåt annat att göra på datorn, finns ju så mycket att hitta på nu när internet är tillbaka. dröm sött
julen 08

barnkryset

fan va gött det är med sovmorgon, har längtat hela skolväckan efter det och nu ängkligen! tänkte göra barnkryset som alla andra lördagsmornar men då skulle tydligen min lila bror ochså läsa tidningen samtidit så den gick i två delar. jag fick delen utan barnkryset. innan den gick sönder hann jag se att det var massa filmer på tv idag så jag tänkte spela in allihop. fast kommer jag inte på något annat att göra så får jag väll se dom lajv. annars är ju viasat underbart när man kan pausa och spola tillbaka lajv-tv eller varför inte spela in två pogram och titta på något annat, fast man kan inte titta på en annan kanal. det är shit! men ha en great day för fan

jg briljerar

har ni inget å göra så kan ni här få höra

shit pommes frites

det börjar verkligen se bra ut här! det är ju skitkul att designa bloggar så ska du ha hjälp så ring mig. för det blir ju snyggt?
jag har tänt ljus i mitt rum och allt damm som samlats på dem brann väldigt bra. vem orkar damma när det finns folk som gör det frivilligt? men när jag hittade en städerska i tidningen i veckan verkade inte mamma tycka det var någon bra idé för här är det fortfarande dammigt. kläder på hela golvet är det också och ändå har jag inget att ha på mig. det är tufft ibland..
..men att internet är tillbaka nu efter exakt 1 månad gör livet lite lättare. nu är jag ju tillbaka här! det var en jonas här idag och lagade det så nu tänkte jag leta efter hans adress på eniro och åka och pussa på honom som tack!

nytt

men tjenare ella och ankbajs!
ni är mina första läsare, ha den äran

tidigare hittade ni mig på: österreichhh


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0