Rödspätte cup

Ännu inte färdigpackad men det finns ju inget tråkigare så jag skjuter nog på det lite till. 07.30 imorgon går minibussen till Göteborg och sedan tar vi båten till Fredrikshamn där vi ska spela Rödspätte cup. Vi möter 2 danska och 2 tyska lag och de är födda mellan 90-92. Alltså äldre, större men dock inte starkare än mig. Sett fram emot detta länge och vet att det kommer bli legen, wait for it... DARY! Å där kom det igen! Jag lever nuförtiden i New York och mina bästa vänner heter Barney, Ted, Robin, Lily och Marshall så jag har svårt för livet irl. Ska dra något avsnitt till nu och sen blir det mera packning. Godkväll!


Ängeln Louise

Tidig träning fast väldigt lugn, sen hem och påvägen hann jag göra en god gärning genom att hjälpa en tant. Vad gullig jag är! Nu har jag bakat cheesecake som jag inte kan minnas att jag har smakat förut så jag tänkte gå och ta mig en bit nu. Måste packa klart inför resan till Danmark idag och sen ikväll så väntar "party" typ. L8er!

Skolavslutning i 9an. Ser dock ut som jag har vindruvor i kinderna men om det här är första gången ni ser denhär typen av kinder så kan jag berätta att de är äkta.


candypig

Skulle blivit en tripp till göteborg idag men det ändrades i sista minuten. Istället blir det thaimat på stan! Friterade räkor är nog vad som lockar mest, det står högt upp på listan. Känner på mig att det blir mycket ätande idag. Godiset är ju så billigt nu dessa tider och dessutom bakas det bullar och kanske även cheesecake här hemma. Härligt med påsklov!

Ubbe

Ska bara sända en hälsning till Urban the fucking pilot som smsade mig härom veckan. Det började med ett okänt nummer som skickade ett sms halv 6 en morgon och undrade om jag ville skypa med honom i en timma. Jag frågade vem det var och han sa att det var Ubbe. Självklart undrade jag vilken av alla Ubbe jag kände och då fick jag tillbaka: "Men jesus Hur många känner du Urban the fucking pilot Du vet han som är så jävla snygg". Då fick jag fundera lite och efter ett tag kom jag fram till att jag inte hade någon aning om vem detta var. Slog upp numret, hittade en Urban i Stockholm. Slog upp namnet, hittade att han var född -58. Alltså var han 52! Sköna människor det finns...

skövde hf

Ska strax iväg ner till hallen för att träna en sista handbollsträning. Det känns lite som den sista i alla fall, för sedan är säsongen nästan slut. Det roligaste vi har att se fram emot sedan är Fredrikshamn och cup på torsdag och en cup i maj, som jag inte orkar vänta på längre nu! Denhär säsongen har varit den roligaste på alla handbollsår och jag kommer sakna (nästan) varenda minut av den! Nepp, dags att gå ner och packa väskan en sista gång. Hörs!


how i met your mother

Eftersom jag ännu inte lyckats somna om så är det lika bra att ta tag i dagen. Fick nyss ett ryck att jag skulle springa till bussen som går 46 och kl är 41 men sen ångrade jag mig för jag kom på att jag inte orkar springa. Det hade jag tänkt att göra senare idag. Först ska jag till stan och byta en tröja, tror jag, och sen tänkte jag gå och träna lite. Efter det ska jag träffa min kusin Elin för att jobba lite. Kl 4 är det handboll på tv men den får jag spela in och titta på när jag kommer hem, sedan väntar ännu en underbar söndagskväll framför tvn, om jag inte får för mig något annat. Så ser min preliminära dag ut and it's gonna be legen, wait for it... DARY! Åh vad jag älskar himym, jag tror det har klättrat upp på förstaplatsen!



knas i varje havrefras

Vaknade vid halv 9, fast egentligen halv 10 av två stora kraschar som jag inte orkade bry mig om så jag höll ögonen stängda och försökte somna om. Det gick tyvärr inte och när jag tittade ner på golvet förstod jag vad kraschen var. Somnade tydligen med datorn i knäet halvsittandes inatt som då imorse ramlade ner på golvet tillsammans med mobilen. Det borde ju vara väldigt svårt att sova en hel natt med en dator på täcket?
En annan sak som gjorde att jag inte kunde sova var alla helvetes fåglar som ska kvittra hela tiden. Det är det värsta med våren, för de håller aldrig käften. Det, och när folk börjar prata om vårtecken. Det måste ju vara världens tråkigaste och töntigaste samtalsämne?! "Åh jag såg blommor idag". Vem fan bryr sig? Det är väl samma sak varje år? Stackars gamlingar, de har inget annat å prata om...

kanon

Kvällen blev riktigt rolig i småstaden Tibro. Det blev kortspel, singstar och även lite bugg, haha.
Imorgon ska jag försöka träna, om jag orkar, men till stan ska jag i alla fall. Det lär bli en hel del sovande för sömn har jag inte fått tillräckligt av på hela veckan. Det är ju söndag imorgon också, och som ni vet... älskar jag söndagar! Nu ska jag sova, godnatt


lördagseftermiddag

Det är stort för lilla Skövde när det är shoppinghelg och Commerce är fullt för att handla och se på "kändisarna" från melodofestivalen - Timoteij! Inte min musiksmak direkt men det är ju kul när någon från skövde för en gång skull kan lyckas med något. Jag känner ju nästan en från Timoteij. Vi gick på samma lågstadieskola (och även högstadiet) och skulle en gång på utflykt för att titta på hennes kanin men under natten hade den visst blivit halvt uppäten av en räv, osis.

Ikväll ska jag med vänner till en småstad utanför stan och det ser jag fram emot. Mitt horoskop idag berättade att jag skulle på en lyckad fest ikväll och det skulle göra att jag blev mer självsäker och veta att mina vänner kunde lita på mig. Konstigt hur mycket man köper vad som står där, eller varför läser man annars? Varför läser man påhittad text om sig själv egentligen? Jag gör det nog för att sen kunna jämföra och se om det stämde, och ikväll hoppas jag att det gör det!

Apropå shopping hittade jag denhär på internet...

Snacka om mys

!

Jag är så sjukt trött efter dagen som inte haft en ledig stund förrän nu. Handbollsträningen var jobbig och rolig och för att fortsätta måste jag byta fråm samhäll språk till ekonomi, men det är det väl värt antar jag... Får se hur jag gör i 3an om jag går B-kursen eller gör som jag från början tänkte och läser cambridge engelska.

Ikväll är jag så slut så det lutar åt wallander-marathon med gott sällskap. Men nu är svälten nära så jag måste gå en rundtur i alla slags skåp i köket!


Fredagens sista lektion är aldrig normal

har jag visat denna förut?


Martin Soneby och Magnus Betnér från I ditt ansikte

9G

Egentligen väntade en sovmorgon till halv 10 imorgon men det ska istället bli specialidrottspremiär vid halv 8. Det är lite skillnad!
Jag har laddat upp en massa bilder (65 för att vara exakt) på facebook från min kära förra klass klassresa, det kan ni titta på ex-klasskamrater!

Nej nu måste jag sova, jag ska ju upp helt ofattbart tidigt imorgon!


glassrecept


Topp 3 i alla fall!

Denhär blandningen var nästan oslagbar, den hamnade högt upp på listan. Det hemliga receptet är:
- Vaniljglass med jordgubbssylt
- Banan
- Sharon
- Rice crispies
- Keso
- Bilar

Det som var riktigt bra med den var att den tog typ en halvtimme att äta, då kan man njuta längre!

pusspuss

Tänkte åka och träna lite och sen när jag kommer hem ska jag nog göra all den träningen meningslös genom att baka mig något riktigt onyttigt! Jag älskar onyttigheter, men jag älskar inte när det syns på mig. Ha det gött sålänge!

André Wickström å gänget






Bilden är inte av bästa kvalité men mobilen skakar när man skrattar. Från vänster: Glenn Wool, André Wickström, Ahmed Berhan, Messiah Hallberg, Soran Ismail och Mårten Andersson.

Morning

Bortglömd sovmorgon är ju inte okej, det är ju det viktigaste som händer i skolan. Vilken lektion vi har, vad vi har prov på, vem bryr sig! När har vi sovmorgon? DET är vad man lyssnar på. Börjar halv 10 istället för 8 så jätteilla är det väl inte men jag hade behövt sova lite...
Klippen från Raw funkade inte att lägga upp igår och det är fortfarande bara 2 st som går att se och kvalitén är väl typ hundbajs men ni får spetsa öronen och höja volymen. De kommer i eftermiddag och nu lovar jag på riktigt. Ha en great day!

Cristofer

Mitt horoskop idag: Du ångrar något som du sagt och det är säkert bättre att du säger som det är så blir du faktiskt en vinnare. Alla vågar inte vara uppriktiga.

Jag får fundera på den lite, och vad jag mer behöver fundera på är framtiden...

Jag har nyligen cyklat hem från skolan i ösregnet vilket inte var speciellt roligt. Det var precis lika roligt som det omtalade matteprovet. Skönt med en vikarie som inte märkte fusk. Han hette Cristofer med ett F så det säger väl en del. Stackarn.
För att värma mig tänkte jag skjuta på allt jag egentligen måste göra och krypa ner under täcket och se på mitt favoritprogram: inspelat! Vi hörs senare

godnatt

Om typ 7,5 timmar ska jag vara i skolan och misslyckas på ett matteprov så svårt jag aldrig träffat något liknande. Känner mig lite yr nu, finns nog flera anledningar till det. Bäst jag går och lägger mig så jag är utvilad till provet, för det kommer jag ju vara! Måste sluta vrida på huvudet annars slutar inte världen snurra. Jag har inte druckit något konstigt såhär på måndagskvällen om det är det ni tror. Godnatt

Har lagt in 3 videor nu från kvällen, de laddas upp imorgon. Det är ett löfte.


raaaaw

Nyss hemkommen från en härlig kväll på stadsteatern eller vad man nu kallar det? Ikväll den 22 mars var det dags för Raw Comedy Club och det rockade! Några igenkända skämt men de var få. Messiah Hallberg och Ahmed Berhan var himla grymma! André var också het och såklart Soran. Fan va liten han var, och smal. Han sa att han hade spelat hockey hela sin ungdom och han är bara 22. Tittar man på honom skulle man aldrig kunna gissa det! Har filmat något klipp men det har får ni se imorgon då jag fö slutar efter matteprovet kl 8. Dagen har varit fullspäckad så det har inte blivit någon tid över till plugg så det kommer gå åt helvete men ibland spelar det ingen roll för vänner (och Raw såklart) går före allt!

Soran Ismail

André Wickström

Glenn Wool från Canada

Mårten Andersson

Ahmed Berhan

Sist men inte minst (för det var Soran), MESSIAH HALLBERG!


ipod

Kan inte sova denna kväll heller så jag tänkte jag skulle lyssna på min mammas ipod där jag lagt in massa sköna låtar för länge sen. Ingen aning vart hon hade den bara så jag var tvungen att gå in i hennes sovrum och fråga. Så när jag frågade "vart är din ipod?" viskade hon typ "min ipod, min ipod, min ipod..." ungefär 17 gånger och sen sa hon att hon inte kunde tänka. Undrar om hon verkligen var vaken och kommer ihåg dethär imorgon. Jag frågade också om den var i hennes handväska men då sa hon bestämt nej, det var tillslut där jag hittade den. Sov gott min älskade mamma och ni med! Godnatt

saknar er!



Mina fina systrar. Saknar er allihop!


konstigt

Sitter här med någon slags klump i magen, huvudvärk och illamående på ett konstigt sätt. En lördag med blandade känslor, tårar... Med cirka 30-60 sek mellanrum kommer illamåendet fram och sen försvinner det värsta, så håller det på. Känns som jag tänker så mycket så jag inte vet vad jag tänker på längre, jag får inte fram någonting rätt. Det jag står för och tycker vänds till att jag har fel. Konstiga känslor. Sova går inte heller, det brukar ju låta så. En person jag trodde visade respekt visade tvärtom, trodde på dina ord.

tung dag

Har burit ut fula töntiga saker ur mitt rum, det var himla tungt och mamma tyckte jag var svag men det stämmer ju fan inte någonstans. Det är just nu ännu fulare men vem bryr sig, jag flyttar ju som (många gånger) sagt snart! Det ser himla tomt ut nu men det gör väl inte så mycket...
Idag när jag rotade i frysen hittade jag något alldeles alldeles underbart. Det liksom lyste om den som att den låg där bara för min skull. I nedersta lådan i frysen låg det BANAN OCH CHOKLADGLASS! Åh gud så gott det var, fast den godaste glassmaken är fortfarande blåbär även om denhär var nära. Ska se om jag kan gå ner och blanda ihop något för andra gången, kan behövas till ett avsnitt av himym. Godnattpussar!

glasssss

grey's

Alla kvällar ser nästan likadana ut, förutom att det är olika saker på tv. Eller varenda dag ser nästan likadan ut, först ska man upp jättejättetidigt för att gå till skolan, sen ska man hem, äta, se tv eller plugga, kanske sova och sen iväg på träning. Efter den är det dusch, mat och tv. Dator och blogg får man ju inte glömma bort! Men nu ska jag fortsätta mitt vanliga liv framför tvn, ikväll blir det inspelat grey's från 21. Men ha en olidligt trevlig (vad fan är det för dag?) onsdagskväll! Pusss

Grey's anatomy-skivan med låtar från programmet hittar du här!


Kroatien och Zadar ser inte så dumt ut


hej hej hallå

Har nyss sett ett inspelat avsnitt vänner med katten sovandes brevid. Innan det fixade jag på mitt rum för jag tänkte slänga ut lite grejer. Jag hatar mitt rum för det ser ut som en 10åring bor där, tur jag ska flytta snart! För att fira mitt nya hus kan man ju ha en liten inflyttningsfest, har redan börjat fundera på inbjudningslistan...

Tappade min mobil förut i golvet. Den gick sönder också, som tur var inte så mycket. Jag som trodde den skulle hålla eftersom den aldrig gått sönder förut alla gånger jag tappat den. Ska se vad jag kan göra åt det, vet inte hur bara eftersom jag köpt den på halebop.se och butiken inte finns i skövde. Kankse kan gå till teliabutiken?

gammalt och svartvitt


Jag och Agnes

Jag och Gabriella

Lisa och jag

Matilda och jag

Matilda och jag

Undra hur gamla domhär är? Det borde vara någon gång från 6an eller 7an. Det var vad vi roade oss med, att ta kort med webbkameran. Jag har hittat massor massor med bilder som vi sparat på cd efter att vår förra dator fick virus, så jag har lite att titta på. Har även pratat med min förra lärare som ska fixa alla bilder från klassresan i 9an åt mig. Man borde ta mycket mer bilder! Det är ju så kul att titta på sen. Låter som gamla farmor men så är det ungdomar!

Nu ska jag försöka sova, natten!


hey y'all

Idag har det vart en busy dag. Jag har vart uppe ända sen klockan 7!!! Bilen gick halv 8 till solariet där jag tydligen brände sönder hela framsidan, men det märktes inte förrän senare. Nu känns det som jag brinner, härlig känsla! Efter det gick jag till den där gamla lägenheten jag bodde i några dagar med linn, för några veckor sedan. Där låg linn och sov så jag tvingade upp henne och vi gick och köpte frulle och hårfärg. Sen färgade hon alltså mitt hår men färgen räckte inte för jag har ganska mycket hår på hövvet! Det skulle bli ljusare men blev lite lite mörkare, knappt någon skillnad. Vi drog en buffé med thaimat till lunch och sen lyste jag upp stan ett tag också med mitt röda face. Träning vid 5 och nu är jag nyduschad och insmord med ett underbart kroppssmör, mmm!

Idag är det en underbar tv-kväll. Först desperate housewives och sen min tränares favorit cougar town, är inte det ett tjejprogram? Han är en "man" alltså...

Innan allt bra börjar tänkte slänga ut lite fula saker ur mitt rum, jag ska nämligen ändå flytta snart. Eller vi har ett till hus på samma tomt där mina systrar bodde innan, som nu flyttat hemifrån. Just nu är det en som hyr där men han ska dra efter april så jag är överlycklig! Tänk ett helt hus för mig själv! Jag längtar ihjäl mig.

kört hår





Vilket kort blont hår jag hade! Det skulle ju vara skönt att klippa av sig skiten men nu har det ju blivit så lååångt (mot vad det var förut alltså)! Det kanske får bli så, efter sommaren om jag vågar... Eller innan?


yo katten lyssna

Om jag ska välja 2 saker jag är riktigt bra på så är det musik och att vara vaken. Jag kan vara vaken hur länge som helst, jag behöver inte sova över huvud taget. Jag är oslagbar i uppesittartävling! Klart jag blir trött men om jag inte vill sova så gör jag inte det. Om det går en riktigt bra film på tv och jag är hur trött som helst somnar jag ändå inte. Jag kan knappt somna när jag vill det, har svårt att sova nästan varje kväll.
Angående musik så har jag en oerhört bra musiksmak. Det finns inte mycket mer att säga om det utan så är det bara. Det finns ett världens bästa band och det heter The Fray, deras album How to save a life och The Fray är helt sjuka. Varenda jävla låt är fan bäst och de går att lyssna på flera timmar i rad. Jag har lyssnat på samma låtar i flera år och har inte tröttnat ens för en sekund! Dock finns det en låt som är lite lite bättre än alla andra och det är denhär:



Lyssna på deras album här:
The Fray
How to save a life
 (fattas en del låtar, men de fanns inte)

göteborg, lund och jesus of suburbia

Efter ungefär 20 minuter av matchen går brandlarmet och vi måste bryta, så alla går ut och väntar på att få spela vidare. Det dröjer kanske 20 till innan vi får fortsätta spela men skulle jag spela klart matchen skulle det betyda att vi skulle missa tåget till lund och nästa gick efter 2 timmar och då skule vi missa matchen i lund vi åkte för att se. Så jag var tvungen att gå av när det återstod kanske 20 och redan då låg vi under, sedan förlorade vi också matchen... Inget av det var roligt.
På tåget satte vi oss tydligen på den tysta avdelningen men det hade ju varken jag eller linn hört talas om så vi pratade precis som vanligt, tysta var vi aldrig. Vi sa också högt att vi undrade varför ingen sa något, sen kom en kille fram och undrade om vi visste att det var en tyst avdelning. Linn ljög och sa ja men jag var ärlig och svarade nej och gick och letade nya platser.

I sm, som vi var i lund för att titta på, kom ifk skövde på en tredjeplats.
I bilen, som vi åkte i på vägen hem, hade jag ont överallt. Jag fick sitta på ett obekvämt mittensäte som nog inte är byggt för en (4 timmars?) 10 timmarsresa! Jag fick sitta helt rak i ryggen utan att kunna sova hela vägen. Det hjälpte bara lite när jag hittade min gamla musik, som jag lagt in på mammas ipod för länge sen, där bla denhär låten fanns med:


Denhär låten kan man tex lyssna på om man ska vänta på bussen i 10 min och inte har något att göra för när den är klar kommer bussen.

Några tråkiga bilder:

Hotellrummet

Linn har somnat

Ligger i soffan...

...och tittar på ballar av stål. Det är ju nästan inga kvar längre, och soneby är borta:-( söndagskvällar är annars alldeles för bra för att vara sant. Alla bra program på samma kväll, här ska jag stanna tills jag sett allt jag spelat in. Först går ju alla repriser från veckan om man mot förmodan missat något. Sen är det gossip girl, sen kan man välja lite fritt vad man vill spela in eller titta på: antingen wipeout eller how i met your mother. Sen parlamentet och mer himym (där blir det jobbigt för man måste välja 2 av 3, om man inte orkar gå till en annan tv såklart) och efter det ballar av stål förstås. Sen blir det inspelat. Åh vad jag älskar viasat!

nitar & läder

Detta är vad jag ägnat några timmar åt nu:


Nypimpad kavaj


Fixade några nitar till axeln

den rockar



min spotifylista alltså! VARSÅGODA

 


host host

Halvsjuk och sportfåne gör att jag sitter hemma ikväll, men det behöver ju inte betyda tråkigheter! Man kan ju... äta massor! Funderar på att prova ett nytt glassrecept ikväll.

Imorgon kl 10.05 ska jag åka till göteborg och spela match. Sedan kl 15.50 går tåget till lund som är framme 18.37, där ska jag titta på handboll kl 19.30. Vilken jävla lördag va? Låter som en riktigt bra en!

Men vi hörs, nu ska här pimpas!

ballar av stål!

Soneby citysport, Kaninkokerskan, Bitterfittan, The fuckers, Mansfällan, Förargelseväckande Fredrik, Tv-Kjell och såklart En jobbig djävul... Dom är tillbaka! På söndag kl 21 på kanal5!

Väck era minnen på underbara avsnitt HÄR!


smile


Nya jeans. Vilka idéer designer har nu för tiden!

give in to me

Nu: glass och tv!

mitt egna recept

Har precis gjort iordning en tallrik med mitt egna recept på glassblandning eller vad man ska kalla det. Det är inte så svårt att göra, det är bara ta lite av varje av vad man har hemma. Idag blev det en klassiker som består av:
- Vaniljglass
- Banan (en självklarhet)
- Kolasås
- Rice crispies
- Keso
Den stora hemligheten är att allting går att blanda, prova er fram. Smaklig måltid!

ÅH SER JU SÅ GOTT UT!


mm den var bra


Den var lika bra som hon sa

Godkväll!
Det är så jobbigt att skriva när man inte har tänkt på något. Man behöver inspiration. Man behöver något att tala om. Det måste komma av sig självt för det går inte att tvinga fram. Men jag har en ny sommarshoppingfavorit (långt ord). Förut har jag alltid köpt 19 bikini för det finns så många fina! I år har jag en ny... SOLGLASÖGON! Jag har redan köpt typ 4 st och det är bara mars (men februari om man tittar ut). Här kommer ett par favoriter, rosa är dom!


mm jag bet mig

jobbiga dagar framför mig

Det betyder plugg som fan och när man inte hinner med träningen då, DÅ är det illa!

Här är några bilder från tåget till götet

Linn vaken

Linn sover och dregglar

Vad ska man göra på tåget då om man inte får ta kort på andra som sover?


8.32 går tåget till...

...göteborg. Mm jag gillar den staden så jag åker dit igen. Byter sällskap denna gången bara, inte för att det andra inte var tillräckligt bra, absolut inte, utan det bara blev så. Ha en bra bra dag!

this is my life

Igår var en helt okej kväll i tibridge. Idag blir en såndär nyttodag fast inte när det gäller mat förstås. Jag ska göra nytta alltså, typ städa och göra min kavaj lite mer personlig tänkte jag.
Jag hade helt glömt bort hon Anna Bergendahls audition i idol, hon som är med i melodifestivalen nu. Den var sjuk i alla fall, och får ni inte rysningar är det något fel på er!


Have a heart

This is my life

stop pretending make up your mind


AAAAAAAAH

Finns det något värre än när man skrivit en jävla massa i tex ett skolarbete och sen händer det något jävla skit som gör att allt försvinner? Ska jag berätta en sak? DET HÄNDE JUST MIG! Och nu kommer jag inte ihåg vad jag skrivit heller.

Fö så var göteborg igår trevligt och jag inhandlade en massa sommargrejer. Jag får använda det inomhus sålänge...

comeback

Nyduschad är det alltid härligt att vara när man ska krypa ner under täcket. Ikväll tänkte jag till en början göra det ganska obekvämt men sen ska jag göra så det känns som ryggen brinner upp. Det är dags för en comeback för spikmattan!

Imorgon kommer det bli en så fantastiskt bra dag för då tänkte jag först åka till, wait for it... storstan göteborg (det är en big deal för oss i lillstan), och sen för att göra dagen ännu bättre tänkte jag spela match på kvällen mot hallby och sen när man tror att det knappast kan bli bättre än så är det dags för en annan comeback... DESPERATE HOUSEWIVES BÖRJAR IGEN! Åh som vi har saknat varandra.
Fast nu kan det hända att jag har liiite höga förväntningar på morgondagen för det kan ju lika gärna bli snöstorm igen, en usel insats på matchen och att jag glömmer spela in det efterlängtade avsnittet. Ingen vet förrän imorgon! Don't worry, I'll let you know...

Min födelsedag i Kroatien, Split 2009

RSS 2.0