smartis

Kul att vi hade tagit fel på dag & det var nästa torsdag som man skulle hänga i centrum på kvällen. Amy Diamond kommer också dit, BE THERE! Vi hann ändå titta runt en liten stund och jag köpte ett par byxor, sedan fick jag också med mig en b&j hem, hihi.

Imorgon klockan 8 har jag spanskaprov i typ 4 timmar & det lockar ju inte direkt... Jag är redan jättetrött faktiskt så jag tänkte gå & lägga mig snart. Fast jag kankse borde plugga lite tills imorgon? Näääää örka!




Jo jag måste...


livingroom

Ska strax iväg och träna lite på livingroom, får se vad det blir idag men det lutar åt crossen faktiskt. Brukar mest springa (/gå) på rullbandet. Brukar höja så man går i 15% uppförsbacke, skitjobbigt men tar som fan i hela baksidan!
Sen ska jag hem igen och sen ner på stan efter 7 för att möta Linn , det var något speciellt ikväll på stan och då måste man ju passa på. Har ju äntligen påfyllt konto men de pengarna är väl borta lika snabbt igen...
Hörs!

tänker på dig

Sitter i skolan och har svenska. Ska skriva ett slags blogginlägg om modet på medeltiden som om det vore i nutid. Jag har kommit såhär långt: "I höstens nya kollektioner är långklänningen det hetaste plagget, både för kvinnor och män". Men nu kommer jag inte på något mer smart. Det är jobbigt att kryssa ner internet-rutan varenda gång läraren kommer förbi så hon tror att jag skriver. Lite konstigt kanske att samma mening står där helt ensam på word hela tiden.

Allt kommer gå bra, du klarar det<3

kärlek

Jag tror jag nyss blev kär. Här är min kärlek!






Jag har världens bästa vän & det finns inget som kan slita isär oss.


jag ger världen vad den inte vill ha mohaha

Idag tänkte jag röra på fläsket riktigt ordentligt. Jag ska först ner till gymet och sen iväg & träna handboll. Lika bra att köra hårt när man ändå kör hårt (finns det nu ett ordspråk som säger). Då måste man ladda upp med kalorier och det är väl ungefär den biten som jag gillar mest, tyvärr...

Känns som jag inte sover mycket på nätterna heller så jag hade tänkt att jämna ut det lite i eftermiddag innan träningen, annars har jag inget annat viktigt planerat. Tillräckligt fullspäckat för mig!



in das skola

Är i skolan, samhällslektion med en snorig vän bredvid mig.


"den långa svarta"

Det blir fan bara varmare & varmare och jag känner att jag blir allt svettigare och svettigare om fötterna. Jag vill ha sandaler! Gärna några i plast med kardborreband & lampor som blinkar när man går i dom.

Jag hade tänkt att plugga idag men precis som alla andra dagar så blir det aldrig av. Kom väl hem från stan innan 7 någon gång & nu är jag dötrött! Sov inte mycket inatt... Men jag måste ju hålla mig vaken till både dhw & cougar town, fast det är ju en av de få saker jag är bra på - att hålla mig vaken alltså.

Från stan fick jag med mig en långklänning (som jag även beställt från internet men nu fanns den ju i affären så jag kunde likagärna ta med den hem). Har en känsla av att det inte är min grej detdär med långklänning men jag vill ju så gärna! Det brukar vara det som är problemet... Ser så himla bra ut i mina bilder i hjärnan men när jag väl förverkligar dessa bilder på mig själv så ja.. då är det inte lika kul längre. Buhu!

Hajhaj

snorigt

Fan vad jobbigt det är när snoret bara rinner och det inte går att dra in genom näsan! Man vill ju helst inte slicka upp det med tungan heller som andra barn (inte jag) gjorde när dom var små. Känner en början till halsont och munblåsor vilket betyder en möjlighet till att få vara hemma från skolan. Det är så man får se saker & ting, sunny side up. Är inte det när man steker ägg?

Jag har ingen lust att gå & lägga mig alls så jag sitter här istället och får ta igen lite bloggande. På kvällarna vill man ju vara uppe och helst ha en sovmorgon nästa dag men neeeeee det är bäst vi bestämmer att eleverna ska plågas, det räcker inte med att man måste gå till skolan utan det är bäst att de ska gå dit redan klockan 8! Så tror jag någon ond tant med glasögon på nästippen och läppstift på framtänderna sa när skolan uppfanns.

Nej nu ska jag gå & snyta mig. Godnatt älsklingar!


galen tant

Oj nu var det söndag igen och jag spenderar kvällen framför tvn. Redovisning på engelska imorgon men jag har ingen lust alls att öva på det utan jag gör roligare saker istället.

Helgen har varit lång, det känns som det är helg i en vecka nu för förut kunde jag vara borta en hel dag för att spela en bortamatch. Nu hinner jag med så mycket! Fredagen hos Jonna, och sen lördagen hos Amanda som fyller 17 år idag, Grattis!
Idag tog jag och Linn en sväng till göteborg. Vi träffade en mysig tant som inte var så mysig faktiskt. Hon såg ett par turkosa sandaler inne på H&M och började prata om att sånnadär kunde man ju inte ha på sig för då såg man ju ut som en pajas. Lite kul att Linn har just sånna skor, fast i en annan färg. Hon berättade också att hon kunde detdär med mode för hon hade sett modet i england, frankrike, italien och allt vad det var. Då tittade vi på henne nedifrån och upp och såg att det hon själv hade på sig inte riktigt var så "inne". Speciellt inte dendär röda baskern i filt som hon förklarade för oss att den var en vanlig klassisk basker. Det blev värre sen för då sa hon typ "Men titta på er, vad har ni på er nu för tiden? Man ska inte ha skinn!" Hon hade själv skinnhandskar och när jag frågade om dem sa hon bara att "Det är klassiska skinnhandskar" Haha hon var så sjukt rolig, kunde inte göra annat än att stå där och skratta. Fast det tyckte hon inte heller var okej för man fick inte ha öppen mun? "Stäng munnen!" sa hon hela tiden och Linn gapade så man såg vad hon åt till frukost. Sen gick hon... Hahaha

Fredags

fredag och äntligen helg

Hemma efter skoldag och gör absolut ingenting. Ikväll ska jag nog iväg å parta lite och idag gäller mitt motto: "man vet aldrig hur en fredag slutar". Men jag vet inte vad jag ska ha på mig!? AAAH, problem...
Ska ladda upp skafferiet med nattmat att äta när jag kommer hem inatt, det är ju då det smakar som bäst.

Fullspäckad helg igen med födelsedags"kalas" imorgon och kankse kankse göteborg på söndag. Det är mycket som man vill hinna med, men vi får se om det får plats.

Ha en fin kväll då så höres vi!

Grattis Linn 3 år


friterade räkor

Nu har jag pluggat som en gauwlning (Galning på skånska. Åh vad jag älskar skånska, jag vill också prata skånska! Har bestämt mig för att plugga i skåne när jag får tid till det, kankse.. om inte någon annan stad lockar). Ska ut nu till mitt hus och sätta mig framför den mycket långsammare datorn istället... Men jag ska ändå gå och lägga mig snart för YEHOW handbollsträning imorgon halv 8!

Idag blev jag "väckt" kvart över 9(?) och åt en liten minifrukost, någon slags uppvärmning inför lunchbuffén bestående av 1000 friterade räkor på Orient Palace. Lite stan sen och efter det hem till Linn för att hjälpa henne med skolarbete. Sen vidare till skövdes stora shoppingställe, elins esplanad där man faktiskt hittar massa andra saker som inte finns i centrum! Sen tillbaka för wallander-film och sen jobb, sen hem. Händelserik dag, känns det som...


bullar

Sitter här och äter bullar efter ännu en lugn dag i skolan. Imorgon blir det ännu bättre för då är 4 av 4 lektioner inställda så det är ledigt! Hade tänkt att ta mig en sovmorgon då och sen äta en stor fet lunchbuffé med thaimat på stan!

Idag ska jag plugga plugga skriva och plugga lite till. Sen ska jag träna om jag orkar, ne jag ska fan göra det nu också. Inget tvekande här! Ikväll hoppas jag på lite sällskap, woho=D

Grym kamera på datorn

tyst & ensamt

Nu sitter jag här ute i mitt nya hus. Det är väldigt tyst och ensamt men jag klarar mig. Det skulle vara skönare att bo i storstan nu eller bara lite mer centralt så man kunde höra lite trafik eller annat oljud utanför, det är nästan för tyst här. Ska strax sova i min nya stora säng så nu säger jag godnatt!

tillägnat wbm

En låt som writtenbymatilda ville höra tänkte jag ge henne HÄR


flyttar...

Jag håller på att flytta ut nu och har nästan fått med mig allt. Vad ensamt det kommer bli! Jag tror jag kommer vara "det gamla" huset ganska mycket ändå för här finns en snabbare dator och en inspelningsbar boxer... Men jag har min tidning ifred och en säng som är bred så bättre kan ingenting va! Ingen egen tidning dock.
Senare ska ni få se en bild på hur mitt nya rum ser ut! Pusshej

dagens fika på stan

översätt till engelska

Springa Bil Snö Penna
På Té Snö Penna
Isak Min Broder
Köp Hav Stol Tio
Snö Ärta Stol Tio
Jag Se Knä Växa
Kö Nyckel Rum Penna
Kaka Stol Tio
Jag älskar på ett knä
På En Nation
Drar Är Skjorta Tio
Is Bank Möss Älva
Köp Hav Snö Penna
Piller Är Stol Tio
Dra Är Passa Bränna
Hav Ärta Lada Springa Bil Snö Penna
Isak Min Broders Tupp

hihihihi!

jobb-grekland-sverige

Har ställt solstolen på balkongen så jag sitter här i solen nu med datorn i knäet. Skoldagarna har börjat gå fortare och fortare vilket är great eftersom jag har en känsla av att det kommer bli en så oerhört bra sommar i år! Först ska jag jobba 4 veckor vilket inte lockar så mycket direkt eftersom jag känner mig som en slav på mitt jobb. Dessutom jobbar jag 07-16 och det är i Skara! & ännu värre är att bussen går kvart över 6... När jag slavat mina 4 veckor har familjen bokat färja till Grekland från Venedig och det ska bli så sjukt gött att åka dit! Vi är väl borta ett tag och sen hoppas vi på en härlig Sverigesommar där allt ännu är oplanerat...

Idag är en underbar dag också eftersom jag fått mitt hus!!! Men jag orkar inte flytta ut alla saker än för nu ska jag njuta lite på balkongen. Hejs!


söndag

Det är återigen söndag och denhär har varit perfekt. Började med sovmorgon och resten av dagen spenderades hos Linn framför tvn tittandes på film efter film, den ena sämre än den andra. Har ni sett Trick or Treat? Den var usel, och precis när man trodde att man skulle få reda på varför alla mördade varandra så kom eftertexten!? Vid 4 åkte jag hem och bytte till min egen tv. Det har pågått till ungefär nu...

Nu ska jag leta efter lite ny musik så jag kan uppdatera spotifylistan lite och efter det blir det nog ännu en film, och denna gången en gammal favorit: 50 first dates!

Tröttttt

Ligger i sängen nu efter att nästan somnat framför ett avsnitt vänner i soffan. På fredagskvällar ska man ju kunna vara uppe länge men nu för tiden är klockan inte mycket innan man bara vill blunda och somna. Så går det när man börjar halv 8 med ett träningspass! Det var en mysig kväll hos amanda med körv med brö, bibeln-kortspelet och annat. Man vet ju aldrig hur en fredag slutar men denna slutade med ben&jerrys framför tvn. Nu ska jag somna på spikkudden som vanligt (börjar bli beroende).. Godnatt!

gött

Engelskaprovet gick sådär, det är inte lätt när det är glosor som man inte kunnat läsa på utan som man förväntas ha i sitt ordförråd. Efteråt gick jag och Linn ner till stan och idag la jag mina pengar på ett par jeans.
Ikväll var det tänkt att vi skulle sitta ute & grilla med filtar och vinterjacka men nu ska jag hem till Amanda tillsammans med några tjejer, men det blir minst lika bra det! Får se om vi drar vidare sen eller hur det slutar... Det finns ett ordspråk som säger "man vet aldrig hur en fredag slutar", eller nu finns det ett i alla fall! Ha en fin fredag



Dagens skobild

Handikapp-Elin

i don't like beeing used

Fick ont i huvudet redan innan jag började träna och det sitter kvar än. Det är inte kul att köra en massa styrkeövningar med huvudvärk för då blir det bara värre. Efteråt åkte jag & mamma till kvantum för att dämpa smärtan med lite glass, det var jag värd efter det passet! Hur gött som helst var det men man blir mätt på bara några skedar ju!

Imorgon börjar jag halv 8 med handbollsträning, tjohej!


dagens

Det har varit en ganska skön dag i skolan för en gångs skull med kortare lektioner och den av dem sista ute i solen. Jag hade planerat att sitta ute, äta glass och plugga lite idag men ingenting av det har blivit av, solen är ju knappt framme. Vid 7-tiden tänkte jag dra ner & dra ett pass på gymmet!
Ser fram emot morgondagen för då är det inställd sista lektion och är det bra väder blir det en första glass på torget som jag inte ännu hunnit med. På kvällen hoppas jag på grillning med några härliga tjejer!

Bilder från dagen:

Gunnar hade matchat fint idag med banangul t-shirt under en svart vanlig tröja och gröna manchesterbyxor!

Varför tar man kort på sina skor?

Matilda is working on her tan



here comes the sun

Har suttit ute hemma hos linn hela eftermiddagen. Det blev en hel del godisätande och lite engelskaläsande. Det är riktigt varmt nu i solen! Sedan kom jag hem och åt färskpotatis, fast inte svensk för den är väl just nu för överklassare..



Så otroligt snygg i Linns glajor

flytt på g

Om exakt en vecka händer det: JAG FLYTTAR! Jag flyttar så långt som kankse 20 meter (jag är inte så bra på detdär med avstånd). Ett helt eget hus alldeles för mig själv. Kom gärna och hälsa på!


yes

Hej!
Sjukt jobbig dag i skolan ända till klockan 16 efter en helg som tagit alla krafter. Försökte träna igår men det slutade med att jag gick slalom på rullbandet för det kändes inte helt rätt i huvudet. Nytt träningsförsök idag som gick desto bättre!
- Ha, annars?
- Annars?
- Jo tack det är bra, vädret är underbart dessa dagar och man kan nästan gå ut å sola på balkongen! Jag kommer ihåg att förra året skrev jag upp första gången jag solade ute i bikini och jag har för mig det var 25 april, det låter ju ganska sjukt nu när jag tänker efter. Det är ju snart!
Något annat som är snart är min flytt. Hyrarsnubben har vart här med städhink och redan flyttat ut möblerna. Det enda som fattas nu är nyckeln och ett hej svejs så har jag ett eget hus! Den dagen kommer jag vara överlycklig.

Nu fortsätter Roast på Berns med Johan Rheborg!


5 saker jag måste göra innan jag dör

- lägga handen i vatten när man sover
det har jag alltid viljat testa, men inte på mig själv!

- alkohol i armhålan
funkar det? någon?

- kasta tårta i någons ansikte

- slicka på en lyktstolpe
synd att vintern är slut bara, längtar redan till december!

- bli 100
tänk att få ha 100 ljus på tårtan!


Det är några saker jag funderat på lite bara...


back to normal

Det var ingen lång paus men jag tänkte blogga som vanligt från och med nu. Eller nästan som vanligt.
Helgen har varit awesome! Fredagen här, lördagen i mitt andra hem och sen hos Mattsson och söndagen framför tvn, och hela tiden helt ensam hemma (no offence familjen). Får se om jag orkar ta mig till gymmet idag, det skulle vara skönt men det är jobbigt när man inte har någon egen bil. Det är sjukt långt till busshållsplatsenockså, tar fan 5 minuter å gå! Well well, ska nu skruva upp volymen ännu lite till på låten som ni hittar nedanför för hör jag någon som klagar? Nope! Kanske till och med sjunger så högt och fult jag bara kan. Ha en världens bästa söndag, tack å hej.


fredag

lördag


Level 1

Level 2

vi kör ikväll igen

partaj

ska bara...

ska bara lägga in denhär låten för den är galet bra: varsågoda!


Bloggpaus

...i brist på fantasi

natten

Fortfarande inte packat klart, jag har så kul här framför datorn så jag vill inte gå härifrån. Det var bättre förr, har ni hört det? Fast nu när jag tänkte det i mitt huvud så kom jag på att det är klart det var bättre förr, vi kan ju inte veta om det är sämre sen? Vi kan jämföra med vad vi har nu, men det vi har nu är ju inte avslutat än? Och så kom jag att tänka på att det finns så många som är rädda för att ha fel, för att verka "klena" i andras ögon. Det måste vara jobbigt att hela tiden behöva tänka på hur man ska behandla personer. Det måste ju vara mycket enklare att bara släppa loss och våga vara sig själv? Behandla alla lika, och (en klassiker) behandla andra som du vill bli behandlad själv. Tack för mig jesus!
En annan sak som jag brukar försöka tänka på är att inte haka upp mig på småsaker, släpp det och gå vidare säger jag!

Jättepussgodnatt

RSS 2.0