tell me about your feelings, tell me about your stories



Jag tror jag måste springa och köpa mig en B&J. Jag tror inte jag överlever kvällen annars.

no-lifer


Nu har jag städat hela huset och det behövdes. Jag har inte tid med sånt, städning är för no-lifers! Men ibland måste man ju...

Ikväll blir det nog en lugn kväll för imorgon bitti vid 5 ska jag åka till örebro & spela utomhushandboll igen. Denna gången hoppas vi det blir lite roligare för nu är vi ett härligt gäng & dessutom ser vi inte så seriöst på detta, förutom en kankse som vill krossa sitt gamla lag, & vi ska hjälpa henne!

näsblod



Jag pluggar kemi och lyssnar på dethär. Skoltrött så näsblodet rinner. Men bara för att det är sommarlov om några veckor betyder ju inte det ledighet utan då blir det jobb. Hinner aldrig vila...

skinkstick

Nu ger jag upp. Jag har tur om jag har ett enda rätt på inlämningen i företagsekonomi. Och min systers pojkvän sa att A-kursen var ungefär som att om man hade 5 äpplen och tog bort 2, hur många har man då kvar? Det är så långt ifrån den nivån man kan komma, Niklas!!!

Nu ska jag gå och lägga mig och inatt hoppas jag att jag inte får något getingstick. Vaknade nämligen inatt av något som stack till som fan i skinkan så efter att ha nypt tillbaka några gånger lyfte jag på täcket och hörde någonting som surrade. Sedan satte det sig på mitt ben så jag tände lampan och såg en geting! Den kröp runt där och jag vågade inte ta bort den för då kanske den skulle sticka eller flyga under mitt täcke igen. Så jag låg där en stund och väntade på att den skulle flyga iväg men han gick runt där i knävecket där det kittlas sådär oskönt. Sen hittade jag ett papper i alla fall och puttade iväg den, drog snabbt över mig täcket och mosade den med en tung bok tills den var riktigt död. Värkte ganska rejält i skinkan bara...

Natten!

fastlåst


Fastlåst hand med höstens ring från H&M. Hoppas den passar på mina knubbisfingrar.

ny

Ny lista. Nytt & fräscht. Ny vecka. Nya möjligheter. Nya problem. Nya förväntningar!


helgresumé

Jag har hunnit med mycket denhär helgen, känns det som i alla fall. I fredags var jag hos frillan för att klippa & färga håret. Det var meningen att jag skulle få bort det som var orange och istället få en mer naturlig brun färg, tycker det blev lite för mörkt... Nu känns det nästan som jag ångrat mig & vill bli ljusare istället, fast inte för ljus. Åh jag hatar att jag aldrig kan bestämma mig! Senare kom ännu en syster & tog med sig hennes pojkvän & andra del av familj. Det blev lite grill för min pappa fyllde år & så innan jag åkte iväg för lite partey. Helt okej kväll!

Hela lördagen var jag i göteborg för att följa min mamma, syster & systers pappa som sprang göteborgsvarvet. Det blev också brunsås på ikea! Sjukt varm dag som resulterade i brända axlar & nästan ondare i fötterna än domdär töntiga löparna.

Idag söndag har jag klagat på att solen går i moln hela tiden. När solen väl var framme låg jag ute på balkongen & njöt. Senare blir det mera tårta för pappas skull! Mmm

Godnatt


Nu går jag & lägger mig med en kopp grönt med citrus & senaste SOLO. Godnatt!

avståndet bara växer

Min syster Malin kom en dag tidigare så hon ska bo här hos mig i huset inatt. Hon tyckte hon kom på ett riktigt bra skämt förut som var: Min lillebror har växtvärk men det har man ju för länge sedan växt ifrån. Det var inte så roligt men jag skrattade mest för att vara snäll.

Varmt och hyfsat soligt idag också. Några minuter på balkongen innan det var dags för solen att gå i moln och mig att åka på träning. Ny tränare nu, vi får se hur det blir. Valet är gjort, skönt!


?

Ibland är det jobbigt att välja. Så är det nu. Vad är viktigast? Vad är roligast? Jobbigt att välja.

jag känner det är nånting på gång

Nu har äntligen sommaren hälsat på i Skövde. Stockholm har ju redan på sig jeansshorts men snart kanske vi också får visa våra bleka ben.
Efter skolan gick jag och Linn ner på stan för att plugga. Det blev 3 glassar i solen också. Sen cyklade jag hem och mamma förhörde mig lite trots att hon hade jätteont i huvudet och jag gjorde den lite värre genom att hoppa på studsmattan där hon låg.
Hoppas solen stannar kvar för jag känner på mig att helgen kommer bli guld, 2 av mina fina systrar kommer hit!!

Las Palmas, Gran Canaria 09


lugna favoriter 104,7


aranäs open

Lördag: Det blev inte riktigt handboll som vi spelade utan mer lek i leran. Ibland kunde det bli allvarligt. Det var svinkallt och eftersom det spöregnade så hade vi inte ett torrt plagg att ta på oss. 2 matcher var vi utan regn, då var det bara kallt och lerigt. Sista matchen åskade det och haglade men vi fortsatte spela ändå. Vi vann 3 av 4.

Söndag: Vaknade upp och kunde inte gå på mina fötter. Jag hade tydligen "trampat igenom" med hela fötterna så det gjorde så ganska jätteont. Man kan säga att jag såg ut ungefär som en pingvin när jag gick. Jag fick hoppa över första matchen men till andra gick det lite bättre i alla fall och jag kunde springa om jag knöt skorna extra hårt. Vi förlorade den matchen sen och det var semifinalen.

Var väl inte världens roligaste cup direkt, det räckte att spela de 6 matcherna i lera. Det var tillräckligt redan efter första matchen nästan. Men om 2 veckor ska vi på en ny utomhus-cup på gräs. Hoppas det är bättre väder då bara!


Ett jättejättejättekul klipp från cupen. Jättekul!

GKAGJKSKLGJLAK

ÅÅÅÅÅÅÅH jag var nästan helt klar med en inlämning som jag egentligen skulle skrivit klart på lektionen men jag trodde jag bara hade den på datorn hemma. MEN NU FINNS DET INTE HÄR HELLER!? Jag måste skriva om allting och jag tror jag döööööööör. Mer än hälften är borta! Innan jag kan börja om måste jag kasta lite glas och porslin, hoppas det hjälper.


en skönis

Kissekatten sitter och slickar sig i fönstret. Jag sitter och inte orkar packa. Avresa klockan 6 imorgon bitti. Jag måste hinna göra en skiva också som jag nästan lovade Ella. Här kommer en skönis istället...


Nate Hall - So long


thai

Morsning!
Jag ska strax iväg och äta thailändskt med min familj för mina föräldrar firar att de vart gifta i 16 år idag. Alltså nästan lika gammalt som jag.

Sen har jag mycket att ta itu med idag. Jag tänkte göra en bra skiva, städa, packa, skriva klart en inlämning, äta upp resten av rabarberpajen etc etc etc etc etc. Det blir tufft!

Imorgon ska jag ju på Aranäs Open, en cup i Kungsbacka. Den spelas utomhus på gräs och det bästa med denna helgen är att det ska regna. Det betyder en massa lera och att bollen knappt går att studsa, kul tycker jag! Måste se om jag har några fotbollsskor bara...

äntligen hemma

Jag är äntligen hemma efter en heldag med träning. 3 pass handboll och 1 pass teori. Vi gick upp klockan 7 och började träna vid 9. Helt jävla slut! Igår var det också fys och vi testades i chins, dips, brutalbänk, harres och beeptest. Det var ju inte kul det heller direkt, för det var knappt några som nådde upp till de gränserna han hade satt så vår tränare har alltså tänkt att vi nu ska träna hela sommaren och förbättra oss en hel del. Vi får se hur det går med det.

Ikväll hade jag gärna dragit iväg någonstans men jag har inte riktigt ork till det. Det lutar istället åt film och just nu vaniljsås med rabarberpaj!

fystester

Spöregn & kyla ute, då är myskläder framför datorn guld! Ska strax börja packa lite inför min jätteroliga onsdagskväll & natt som jag ska tillbringa i  Tibro. Ikväll blir det fystester i form av coopertest, chins, dips & brutalbänk. Sen imorgon är det handbollsträning från klockan 10 till 6 på kvällen, chohey! Det är ju kul när alla andra är lediga och får sovmorgon. Tur att jag får sova ut på fredag i alla fall & att jag har en ledig kväll på torsdagen, vem vet vad som händer då!?

knas


Har ni tänkt på hur konstigt det kan vara att drömma? Ibland drömmer man om något som man pratat om på dagen men man kommer inte alltid ihåg det direkt när man vaknar. Ibland kan man komma på det under dagen när man gör något som påminner om drömmen. Som häromdagen drömde jag att jag rakade bröstet & magen... Vad hade jag pratat om på dagen då? & jag kom på vad jag hade drömt när jag just rakade mig, benen alltså! Drömmar är knas.

Ska strax gå och lägga mig, nationellt klockan 8...

hemma en sväng

Idag har jag 3 lektioner, klockan 8, 20 i 12 och halv 3. Och eftersom det är så stora mellanrum tänkte jag att jag kunde åka hem lite. Kanske se några avsnitt av How i met your mother. Känner mig ganska trött nu för tiden för jag tittar på några avsnitt varje kväll och när jag väl börjat kan jag inte sluta. Igår gick alla kakor åt också så jag får väl baka nya. Samma sak med dem, tar jag en kan jag inte sluta.

Det är ju långhelg också men bara för det får man tydligen inte vila. På onsdag kväll ska jag på västgötaläger i Tibro & kommer hem på torsdag. Fredag eller lördag åker jag till Kungsbacka & spelar cup till på söndag. Handboll handboll handboll....


pustar ut

Nuuu är jag äntligen klar och kan andas ut, ett tag i alla fall för snart ska nästa inlämning in. Så ringer min syster och behöver mammas hjälp till hennes helt onödiga inlämning på högskolan? Hello, jag går på gymnasiet här, dethär påverkar hela mitt framtida liv!

Ska strax ut och gnaga på några björngrottor men först ska jag se om Roast på Berns är något att ha. Pusspusspuss


stressigt

Jag har en himla jobbig inlämning att skriva om stress som ska vara inne imorgon. Det är farligt att sitta vid datorn men jag har klarat det ganska bra hittills. 2-4 A4-sidor bara sen så är det över. Jag försöker lugna ner mig med lite musik från min favoritfilm The Guardian.

Om en halvtimma är det träning och det är lite jobbigt för jag är inte ens nära till färdig. Känner mig en aning stressad, komiskt...



grottor

Jag har också bakat björnbärsgrottor idag, med lite insperation från en vän. Det fanns ingen hallonsylt så jag fick ta vad jag hittade. Dom är mycket godare frysta, iskalla så man får gnaga på dom ett tag. Jag tar en till och lyssnar på be the one som gått på replay hela kvällen. Det pirrar i magen av den!


be the one

Ska jag vara ärlig så har jag inte städat ett skit idag. Jag har inte gjort något vettigt över huvud taget. Jag hade tänkt att träna, bara springa en bit men jag orkade inte. Jag hamnade här istället, framför datorn och jag fastnade. Nästan hela dagen...

Jag såg klart en skräck jag började titta på i fredags, tror jag det var - House of Wax. Den var riktigt äcklig faktiskt. För er coola som inte brukar bli rädda av skräckfilmer kan jag nog rekommendera denna, eller den var inte "skrik-läskig", den var mer "äcklig-läskig" för jag satt med handen för munnen genom större delen av filmen. Jag såg en annan bra skräck i lördags som hette Announcement. Under båda de filmerna var det som man aldrig kunde slappna av och det är ju så det ska vara. Så... se dom!

Idag hittade jag också en låt som jag nu är kär i. Jag får tårar i ögonen samtidigt som det känns som jag ska kissa på mig, så bra är den! Det läcker överallt! Känns ungefär som om man står ute i spöregn, böjer bak huvudet och räcker ut tungan. Ja, ni vet hur jag menar?

The Fray - Be the one

natteravn

Samlat ihop lite gammalt & nytt till en blandning. Jag har inte lyssnat igenom den själv än men här är i alla fall lista Nummer 9



Rasmus Seebaach - Natteravn

städdag

Tomt under helgen men nu är det söndag och då är jag alltid tillbaka. Fredagen var jag med Linn i hjo en sväng, lördagen tittade vi på sm-finalerna i handboll och även om det fanns lite hopp att Skövde skulle vinna nu efter en sån bra säsong så visste man nog ändå innerst inne att de skulle förlora. De brukar göra det nämligen...

Jag har fått ett litet städ-ryck nu så jag tänkte ta tag i att få lite fint här. Ibland händer det faktiskt. Fast när jag är tvungen att städa så har jag aldrig lust med det. Det brukar ju vara så.


resultat

Ja du Staffan, det där var väl inget vi skulle göra om frivilligt va? Känns lite som det var fel nivå för dig. Det blev mer som du pratade med dina barn istället för att träna ett ändå ganska bra handbollslag. Jag förstår att du är van vid elitserie- och landslag men det hade varit bättre om du behandlade oss som dem än som om vi var 10åringar.

Imorgon är det träningspass halv 8 som vanligt och ja, det är ju fredag.. det är väl kämpegöj!

staffan olsson

Idag är en stor dag för idag kommer Staffan Olsson till Skövde och han ska träna oss. Jag är riktigt taggad faktiskt! För er retards som inte vet vem det är så kan jag berätta att han är tränare i herrlandslaget i handboll och spelat där själv en gång i tiden. Det är stort. Det är också stort att han ska träna oss!

Tills nyss har jag legat på balkongen och pratat med min syster i telefon. Nu ska jag skriva klart min musikuppsats och tagga lite till inför ikväll!

Man känner nog bäst igen honom såhär...

rapsolja

Hejhejhej!

Sitter här med olja i håret faktiskt. Det ska tydligen hjälpa mot öh... slitna toppar? Fan, jag läste om det i någon tidning! Håret skulle bli glansigare i alla fall och man skulle använda en torr olja, alltså nästan vilken olja som helst förutom olivolja. Det skulle man sova med över natten och sen tvätta ur på morgonen dagen efter, vi får se hur det blir. Just nu är det väldigt glansigt, ungefär som jag inte skulle tvättat håret på en månad.

Jag läste på Kenzas blogg att imorgon kan man chatta med henne på Nelly.com mellan 19-20 eller vad det var. Tänk om jag skulle ha så? Ha, imorgon kan ni chatta med mig på MSN mellan... ja, när är jag hemma... 17-19 kanske. Jag svarar så gott jag kan, jag lovar!

Nu ska jag lyssna på allvarligt talat, hejhejhej!

allvarligt talat

Allvarligt talat så har jag inte mycket att berätta men eftersom dethär är min blogg så bestämmer jag. Idag ska jag skriva en musikinlämning och träna handboll. Jag har alltså en oerhört rolig dag framför mig. Igår provade jag faktiskt på lite annan sorts träning i form av bollcore. Helt okej kul. Uppvärmningen var att lyfta en pilatesboll upp och ner och sedan studsa sittandes på bollen så högte man kunde, kankse inte min typ av träning men jag får se om jag ger det en chans till. Jag har nästan aldrig vart på pass på gym förut, det känns så tjejigt på något sätt. Fast jag är inte heller den typen som går till gymmet för att lyfta så tunga vikter som möjligt och samtidigt ryta med min mörkaste röst, som vissa killar hehe!




boooring

Fyfan vilket tråkigt inlägg jag tänkte publicera, ba tja jag ska plugga & träna. Kul! Lika bra att skita it...


tårta

Slänger in en kvällshälsning här från en lång dag. Dagen började extra tidigt idag för att hinna äta tårta till frukost eftersom min lillebror fyller 14 idag! Helt sjukt, var inte han 7 nyss? Känns som han åldras dubbelt så fort som jag för det känns som det var igår jag var 14 fast samtidigt som åratal sedan.

Idag har jag vart en sväng på stan, tagit igen lite inspelningar med tårta i famnen och sedan tittat på handboll, även då med en tårtbit. Det måste nästan vara min favoriträtt, efter brunsås då såklart!

Tänkte krypa ner under täcket nu och ladda inför nationellt prov i engelska 8.00 tjohej!

this is how you remind me

Blev 7,5 på berget tillslut och känslan efteråt är underbar. Sen var jag oooh så nära på att färga håret jätteblont efter att min lillebror idag sagt att jag ser ut som en morot. & får man höra det av honom så är det nog illa...

Nu har jag gjort en lista med en oooh så härlig blandning av låtar som påminner mig om bra saker. Lyssna och njut: VARSÅGODA


solsken

Jag har spenderat dagen på balkongen och njutit. Nu är mina kinder inte bara tjocka utan även röda och prickiga. Råkade somna till en stund vilket behövdes eftersom jag av någon anledning gått upp vid 9 varje morgon denna helgen också...

Diskade för första gången i mitt hus idag också, var kankse på tiden jag har ju ändå bott där i snart 2 veckor. Väldigt många skedar att diska, kanske kan ha något med glass och göra?

Senare eller snart eller när det nu blir kankse jag följer med mamma upp på Skövdes högsta berg och tar ett varv på någon löpsträcka. Kankse, bara kankse.


vma

VMA = Valborsmässoafton

Det var ganska kul igår ändå! Min smarta vän Linn började med att, inte kolla fel tid på bussen men hon sa fel i alla fall. Den skulle gå 18.25 men på något sätt så fick hon det till att den gick en timma tidigare? Vi kom iväg sen ändå och hamnade i Hjo. Började med att gå vilse i 40 minuter tills vi äntligen hittade rätt. Senare gick vi in till stan och träffade allt från läskiga typer till riktigt kul folk!

Idag blir det en väääldigt väääldigt lugn dag. Mest tänka på mig själv och äta en hel del. Hejsålänge!


RSS 2.0